Veranda en schuur gaan in vlammen op

Veranda en schuur gaan in vlammen op

Dalen - Aan het einde van de middag op zaterdag 7 april werd er groot alarm geslagen voor een woningbrand in Dalen. Een veranda met daaraan twee schuren stonden in de brand.

De veranda en een schuur die bij de woning behoorden gingen in vlammen op, de schuur van de buren viel ook deels ten prooi aan de vlammenzee. De woning van de bewoners raakte aan de buitenzijde licht beschadigd. De brandweer van Coevorden had de vlammenzee snel onder controle en kon een overslag naar de woning voorkomen.


Deel op social media:
Hieronder vind u voorbeelden van beeldmateriaal. Uitraad is er op het persbureau een grotere set aan beeldmateriaal verkrijgbaar.


  •  
  •  
  •  
  •  

Op al het getoonde beeldmateriaal rust auteursrecht. Het dupliceren van het beeldmateriaal van FoxEye Press en getoont op onze website's en social media is niet toegestaan zonder hiervoor een licentie af te nemen bij FoxEye Press. Elke inbreuk die wordt gemaakt op ons auteursrecht zal zonder uitzondering worden beantwoord met een schikkingsvoorstel al dan niet via een jurist/advocaat.